Τσουκαλάς: «Θα σας ψάχνω μετά το ΣΕΦ, πρωτάθλημα στη Λεωφόρο!» - «Σουτζούκ λουκούμ τρως;» (vid)

Τσουκαλάς: «Θα σας ψάχνω μετά το ΣΕΦ, πρωτάθλημα στη Λεωφόρο!» - «Σουτζούκ λουκούμ τρως;» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την τριάρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Άντε Γεια:

«Θα μιλήσουμε για το παιχνίδι του ποδοσφαίρου την Παρασκευή, μαζί με το μπάσκετ. Θα φάτε την π…α και θα ψάχνω να σας βρω. Και τα δύο την Παρασκευή. Εννιά τίτλους έχει η ΑΕΚ στον ερασιτέχνη, εννιά παίρνω κάθε χρόνο.

Θα σας χάσω μετά το ΣΕΦ. Δίκαια πράγματα. Εάν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Μακάμπι, γιατί εγώ ελπίζω ακόμα, θα είμαστε στα επόμενα παιχνίδια ίσα βάρκα, ίσα πανιά.

Από τη Μακάμπι κουραστήκαμε και σωματικά και ψυχικά. Από ατυχία δεν φάγατε το δεύτερο γκολ από το Ναβάρο, και μου σηκώσατε μύτη. Στον Ολυμπιακό θα είστε προσοχή. Πέστε μου πού είμαι άδικος. Έχω τυφλωθεί από το ασήμι, δείτε τι έχω (σ.σ Κύπελλο βόλεϊ γυναικών).

Όλα έπαιξαν ρόλο στον Ολυμπιακό. Και το παιχνίδι της Πέμπτης… Προηγηθήκαμε, φάγαμε ένα γκολ από μαλ…ια δικιά μας και μετά σηκώσατε μύτη. Καθίστε, γιατί μπορεί να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο.

Και άμα δεν το πάρω εγώ, θα σας το κόψω εγώ. Πρόσφατα είναι με τον Ρέαμπτσιουκ. Τα είπαμε καλά; Μια χαρά τα είπαμε. Ποια τρίτη νίκη κάνατε συνεχόμενη; Στα χαρτιά; Πιάνεται αυτή για νίκη;»

Στη συνέχεια φίλοι του Παναθηναϊκού τηλεφώνησαν στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά. Ένας εξ αυτών ξεσήκωσε τον γνωστό τηλεοπαδό του Ολυμπιακού με την ατάκα «σουτζούκ λουκούμ τρως».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News