Παναθηναϊκός: Πιθανή πώληση και παραμονή Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει σιγά-σιγά να κοιτάξει και την επόμενη μέρα του αναφορικά με το ρόστερ του και τους παίκτες που θα μείνουν και θα φύγουν από την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Πιθανή πώληση και παραμονή Γερεμέγεφ!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει κάνει αυτή τη στιγμή focus στο πρωτάθλημα κι έπειτα στον τελικό Κυπέλλου που ακολουθεί, ωστόσο οι άνθρωποί του θα πρέπει να κοιτάξουν και το μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα πρέπει ν’ αρχίσουν να δομούν το ρόστερ του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν από τώρα κιόλας, προκειμένου να δομηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται και να έχει την ευκαιρία η ομάδα να δουλέψει μαζί το καλοκαίρι όσο καλύτερα μπορεί.

Από εκεί και πέρα αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές στο Τριφύλλι που δεσμεύονται με συμβόλαια και το μέλλον τους θα λέγαμε ότι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο.



Αρχικά ο Αντράζ Σπόραρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2026 και μάλιστα είναι ένας παίκτης που θα ταξιδέψει στο Euro μαζί με την εθνική Σλοβενίας.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με συμβόλαιο έως το 2025 και εξαιρετική παρουσία στο λίγο διάστημα που έχει χρησιμοποιηθεί στους πράσινους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» για τον Σλοβένο φορ αν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τα θέλω των πρασίνων, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο, ενώ ο Σουηδός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.



Exit mobile version