Παναθηναϊκός: Έτσι κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Έτσι κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετά την διακοπή έρχονται στη Λεωφόρο για να σε βγάλουν εκτός πρωταθλήματος.

Η Ένωση επί Αλμέιδα είναι αήττητη από τον περσινό πρώτο γύρο, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έχει τον τρόπο να σε κάνει να περνάς δύσκολα στο σπίτι σου.

Το καλό είναι πως μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, η ομάδα πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της και μελλοντικά δεν έχει παρά να μιμηθεί όσα έκανε στο λιμάνι.

Μας άρεσαν πολλά την Κυριακή στον Πειραιά: η εμψύχωσή του κλαμπ από τον κόσμο πριν αναχωρήσει για τα νοτιοδυτικά, η αίσθηση της κρισιμότητας της αποστολής, η σοβαρότητα, το στοχευμένο στις αδυναμίες του Ολυμπιακού παιχνίδι, το πείσμα που έβγαλε το τριφύλλι μετά το 1-0, η προσωπικότητα των παικτών του.

Αυτές τις αρετές τις έχει ο Παναθηναϊκός και με βάση αυτές πρέπει κρίνεται και μάλιστα αυστηρά – όταν τις βλέπουμε τις επισημαίνουμε.

Αν είναι καλός το λέμε – αν μερικοί όμως κακομαθαίνουν με τα θετικά σχόλια και μετά έρχεται η Λαμία και η Κηφισιά και σου κάνουν πλάκα, προφανώς ακούνε τα σχολιανά τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News