Τρέλα για Λοντίγκιν - Αποθεωτικά σχόλια στη Ρωσία

Παναθηναϊκός: Όποτε χρειαστεί, δηλώνει παρών ο... ξεχωριστός Λοντίγκιν!

Μεγάλη εμπιστοσύνη φαίνεται πως δείχνουν οι εν ενεργεία και παλαίμαχοι τερματοφύλακες της Ρωσίας για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μέσα από τη σκληρή δουλειά του έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου στον Παναθηναϊκού και πλέον όλοι το αναγνωρίζουν.

Μάλιστα ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας κλήθηκε και στην εθνική Ρωσίας μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους πράσινους κι από εκεί και πέρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα τρέλα επικρατεί για τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού, καθώς παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία τερματοφύλακας τον αποθεώνουν και πιστεύουν πως πρέπει ν’ αγωνιστεί βασικός στα ερχόμενα ματς της εθνικής τους ομάδας.

Αναλυτικά όσα λέγονται:

«Αξίζει την πρόσκληση. Παίζει πολύ καλά στην Ελλάδα και η ομάδα του διεκδικεί τον τίτλο. Δεν μου προκαλεί έκπληξη η κλήση του», δήλωσε ένας άμεσος ανταγωνιστής του, Στάνισλαβ Αγκάτσεβ.

«Δεν τον είδα στην τελευταία εμφάνιση του και δεν μπορώ να κρίνω. Ξέρω όμως ότι ήθελαν να τον καλέσουν εδώ και καιρό. Σίγουρα έχει πιθανότητες να παίξει βασικός», ανέφερε ο Βάτσεσλαβ Τσανόφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News