Ξεκάθαρος ο Μπέος για τον τελικό: «Δεν μπορούν να έρθουν, κλειστές θα είναι οι θύρες»

Πουλάει... τρέλα ο Μπέος: «Ο ορισμός της κόκκινης η αποβολή Σάντσες!»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή για την παρούσια οπαδών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εφόσον γίνει εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και την πρόκριση των κιτρινόμαυρων απέναντι στον Παναιτωλικό. Θυμίζουμε πως οι πράσινοι είχαν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και νωρίτερα τους Ατρόμητο, Ολυμπιακό.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε διοργανώτρια αρχή και ομάδες, αποφασίστηκε επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μάλιστα υπήρχε η σκέψη κάθε ομάδα να λάβει από πέντε χιλιάδες εισιτήρια.

Ωστόσο η παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι μια απόφαση, η οποίο δύσκολα θα βρει θετικό τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται ν’ ανοίξει για κανέναν τις θύρες.

Ειδικότερα μάλιστα για τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι, όπως αναφέρει, πριν τρία χρόνια είχαν φιλοξενηθεί στον Βόλο και έγιναν επεισόδια από τους οπαδούς του.

Η συγκεκριμένη άποψη του Αχιλλέα Μπέου δύσκολα φαίνεται πως θ’ αλλάξει κι αυτό σημαίνει πως εφόσον η έδρα έχει αποφασιστεί επίσημα από την ΕΠΟ, τότε θα πάμε σ’ έναν τελικό δίχως κόσμο.

Αναλυτικά όσα είχε αναφέρει στο «Metropolis95.5»:

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο Άρης πριν από τρία χρόνια ήρθε εδώ και δημιουργήθηκαν επεισόδια από τους οπαδούς του. Όλες οι ομάδες που ήρθαν εδώ, έκαναν ζημιές στο γήπεδο. Κάποιοι λίγες ζημιές, κάποιοι άλλοι πολλές. Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι πλήρωσαν τις ζημιές. Ολοι εκτός από τον Άρη. Ο Καρυπίδης αυτή η μεγάλη αντρούκλα δεν αναγνωρίζει τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί του Άρη. Πήγαμε για το γαμώτο στα δικαστήρια και ζητήσαμε να πληρωθούν οι ζημιές. Δεν έπρεπε να τα πληρώσει;

Δεν τα πλήρωσε και δυστυχώς έφυγαν σαν κλέφτες. Το στάδιο είναι του Δήμου. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις 32.000 ευρώ. Αμφισβητεί κανείς πως αυτές τις ζημιές τις έκαναν οι φίλαθλοι του Άρης. Όχι. Εμείς δεν έχουμε απωθημένα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως οι οπαδοί του Άρη δεν μπορούν να έρθουν στον Βόλο. Κλειστές θα είναι οι θύρες. Εάν κάποιοι πάρουν εισιτήρια από εδώ, από φιλάθλους του Βόλου, θα είμαι εγώ στην πόρτα για να ελέγχω την είσοδο του κάθε ενός. Μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είμαι εκεί. Δεν θέλω φιλάθλους του Άρη. Να μην έρθουν καθόλου. Τελείωσε το θέμα. Θα μπουν όσοι έχουν διαρκείας», 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News