Παναθηναϊκός: Αυτοί οι δύο παίκτες εκτοξεύουν το Τριφύλλι!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-3: Τα highlights από το ΕΠΟΣ

Με Αράο στα στόπερ και τον Τσέριν στον άξονα ο Παναθηναϊκός είναι πιο αξιόπιστος.

Δίπλα στον Βραζιλιάνο βρήκε τον εαυτό του ο Γεντβάι που στο ξεκίνημά του ήταν άθλιος, φάνηκε αξιόπιστος ακόμα κι ο Ακαϊντίν, με τον Τούρκο να μην χάνει στο Φάληρο ούτε μισή κεφαλιά από τους αντιπάλους του.

Το θέμα με αυτόν είναι όταν η μπάλα βρίσκεται στο έδαφος, αλλά ο καλός προπονητής ξέρει να μακιγιάρει αδυναμίες.

Με την χρησιμοποίηση του Τσέριν δίπλα στον Πέρεθ και μπροστά τον Ιωαννίδη να τρέχει και να πιέζει, το τριφύλλι είχε δύο γραμμές άμυνας μπροστά από τους στόπερ του, κάτι που έφερε φεστιβάλ γιόμας από τον οικοδεσπότη.

Μαζί με τον Κώτσιρα που γινόταν τρίτος στόπερ και στο τέλος με τον Ούγκο στο τερέν, ο Γιούρι Λοντίγκιν πέρασε εύκολη βραδιά.

Το μόνο ανησυχητικό είναι πως πίσω από τους πιο επιδραστικούς σου παίκτες, δηλαδή τον Αράο και τον νεαρό Σλοβένο, δεν δείχνεις να έχει κάτι ανάλογο.

Για να είναι λειτουργικό το Μπακασέτας-Μπερνάρ-Ιωαννίδης πρέπει να νιώθουν αμυντική ασφάλεια που έρχεται μονάχα αν ο νοτιοαμερικάνος και ο Τσέριν είναι σε καλή κατάσταση.

Όπως και να χει, έκανες δήλωση επιστροφής στην πρεμιέρα των πλέι-οφ που έχουν πολύ ψωμί ακόμα μπροστά τους Μπήκες γερά στο κόλπο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News