Παναθηναϊκός: Ο καταλυτικός Πέρεθ και το τρικ του Τερίμ!

Στο «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός - Η αναγνωριστική βόλτα των παικτών του Τριφυλλιού (pics)

Μικρές λεπτομέρειες είναι που δείχνουν τον βαθμό αποφασιστικότητας και συγκέντρωσης των παικτών.

Το ματς της Κυριακής όδευε προς τη λήξη του, ο Γιόβετιτς κάνει από αριστερά μια κίνηση προς τα μέσα και ο Πέρεθ αντιλαμβανόμενος πως αν του ξεφύγει, έχει πεδίο ελεύθερο, τον τραβάει με τα δυο χέρια κάτω για να μη συνεχίσει την προσπάθεια και δημιουργήσει ευκαιρία για τον οικοδεσπότη!

Ο Ισπανός πήρε κίτρινη αλλά ανέκοψε μια φάση που θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνη, με δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη και τον Παναθηναϊκό να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων.

Αν αυτό δεν δείχνει ωριμότητα και στόχευση στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να παραθέσουμε.

Όπως φαίνεται το ρεπό που έδωσε ο Τερίμ στους παίκτες, τους έκανε να αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις για τα κακά αποτελέσματα στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Τούρκος ανέλαβε τα υπόλοιπα στο ψυχολογικό κομμάτι.

Έχει δώσει αμέτρητα ματς ειδικών καταστάσεων ο 70χρονος και ξέρει πως να πιάνει τον παλμό των ποδοσφαιριστών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News