Παναθηναϊκός: Ατομικό για δύο - Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι

Superleague: H βαθμολογία μετά το Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή πρωινή του προπόνηση με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να κάνει θεραπεία μετά τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρωινή του προπόνηση σήμερα με τον Φατίχ Τερίμ να χωρίζει την ομάδα σε δύο γκρουπ.

Από εκεί και πέρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έκανε θεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά:

Ατομικό για Γεντβάι, Σένκεφελντ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun games και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News