Εθνική Ελλάδας: Με τρεις πράσινους διεθνείς για τις μάχες του Euro
Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στο επερχόμενο Euro και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στην τελική φάση του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τον αγώνα με το Καζακστάν στην «Opap Arena» στις 21 Μαρτίου κι εφόσον έρθει η πρόκριση και για τον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του Γεωργία/Λουξεμβούργου.
Στους παίκτες που επιλέχθηκαν, βρίσκονται και τρεις πράσινοι, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης» και θα δώσουν κι εκείνοι τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει η χώρα μας σε μεγάλη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Τάσο Μπακασέτα (αργηχός της εθνικής), Κάρλος Ζέκα και Φώτη Ιωαννίδη.
Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Γιάννης Κώτσιρας παρά το γεγονός ότι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά και οι Δημήτρης Λημνιός με τον Γιώργο Βαγιάννιδη.
Δείτε αναλυτικά τις κλήσεις:
Οι μεγαλές μάχες, θέλουν σπουδαίους μαχητές🗒️
🤩 Οι κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας #ethnikiomada pic.twitter.com/LB3T1XPSv1
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) March 12, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)