Εθνική Ελλάδας: Με τρεις πράσινους διεθνείς για τις μάχες του Euro

Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στο επερχόμενο Euro και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

«Ήθελε Λεωφόρο ο Πογέτ, αλλά...»

Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στην τελική φάση του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τον αγώνα με το Καζακστάν στην «Opap Arena» στις 21 Μαρτίου κι εφόσον έρθει η πρόκριση και για τον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του Γεωργία/Λουξεμβούργου.

Στους παίκτες που επιλέχθηκαν, βρίσκονται και τρεις πράσινοι, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης» και θα δώσουν κι εκείνοι τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει η χώρα μας σε μεγάλη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Τάσο Μπακασέτα (αργηχός της εθνικής), Κάρλος Ζέκα και Φώτη Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Γιάννης Κώτσιρας παρά το γεγονός ότι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά και οι Δημήτρης Λημνιός με τον Γιώργο Βαγιάννιδη.

Δείτε αναλυτικά τις κλήσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr