Εθνική Ελλάδας: Με τρεις πράσινους διεθνείς για τις μάχες του Euro
Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στο επερχόμενο Euro και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Η εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στην τελική φάση του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τον αγώνα με το Καζακστάν στην «Opap Arena» στις 21 Μαρτίου κι εφόσον έρθει η πρόκριση και για τον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του Γεωργία/Λουξεμβούργου.
Στους παίκτες που επιλέχθηκαν, βρίσκονται και τρεις πράσινοι, οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης» και θα δώσουν κι εκείνοι τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει η χώρα μας σε μεγάλη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Τάσο Μπακασέτα (αργηχός της εθνικής), Κάρλος Ζέκα και Φώτη Ιωαννίδη.
Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Γιάννης Κώτσιρας παρά το γεγονός ότι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά και οι Δημήτρης Λημνιός με τον Γιώργο Βαγιάννιδη.
Δείτε αναλυτικά τις κλήσεις:
Οι μεγαλές μάχες, θέλουν σπουδαίους μαχητές🗒️
🤩 Οι κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας #ethnikiomada pic.twitter.com/LB3T1XPSv1
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) March 12, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- «Ψάχτηκε» για Σιέντρουπ και Γιούρασεκ ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η απρόσμενη «έκπληξη» στην Πράγα πριν το ταξίδι για Πίλσεν
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe