Παναθηναϊκός: Μεγάλη αγωνία για Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Μεγάλη αγωνία για Ντραγκόφσκι

Εντός της σημερινής ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι προκειμένου να διαπιστωθεί πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 3′ της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.

Όλοι πλέον στους πράσινους περιμένουν με μεγάλη αγωνία τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής, θα υποβληθεί εντός της σημερινής ημέρας, προκειμένου να γίνει γνωστή ακριβώς η ζημιά του τραυματισμού του.

Πάντως ο Πολωνός τερματοφύλακας με το που ένιωσε την ενόχληση, ζήτησε βοήθεια από ο ιατρικό τιμ και μέσω της εμπειρίας του μπορεί να πρόλαβε ακόμη χειρότερη ζημιά απ’ αυτή που ήδη έχει τη δεδομένη στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News