Ντέμης: «Δεν βολεύει τον Παναθηναϊκό η διακοπή - Ήταν η καλύτερη εμφάνιση φέτος» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το ντέρμπι των αιωνίων και την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ντέμης: «Δεν βολεύει τον Παναθηναϊκό η διακοπή - Ήταν η καλύτερη εμφάνιση φέτος» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Αν έχανε ο Παναθηναϊκός, θα έμενε εκτός πρωταθλήματος. Πλέον παραμένει μέσα. Ο ΠΑΟΚ που έχασε, δεν μένει εκτός πρωταθλήματος. Δεν βολεύει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό η διακοπή, όπως είναι η κατάσταση τώρα. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένες ομάδες από την Ευρώπη, είχαν ματς παραπάνω. Είναι λίγο δίκαιο αυτό.

Μου έμεινε η εμφάνιση και η αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση φέτος. Μπήκαν με ένα ”θέλω” ότι πρέπει να πάρουν το ματς. Το αποτέλεσμα βάσει απόδοσης ήταν δίκαιο. Ήταν εντυπωσιακός. Μου έμειναν ο Λιβάι, ο Μορόν και ο Παναθηναϊκός γενικότερα.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Αν διάλεγα το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, θα έλεγα το δεύτερο του Παναθηναϊκού. Θα ψήφιζα την ομαδική προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο να στείλει αλλού τη μπάλα ο Πασχαλάκης στο σουτ του Μπακασέτα.»

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν περίμενα ούτε τόσο καλό τον Παναθηναϊκό, ούτε τόσο κακό τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρξε αντίδραση από τον Ολυμπιακό στο 3-1. Δεν ήταν πολύ αργά. Καμία αντίδραση. Σα να παραδόθηκε. Πιο αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός, ο Πέρεθ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά ο Χέσε δεν είχε παίκτες να τον βοηθήσουν στα χαφ. Νομίζω σκέφτηκε να πιέσει τα στόπερ του ΠΑΟ ο Μεντιλίμπαρ. Ευτυχώς ο Τερίμ έβαλε τον Αράο πίσω, που τον προτιμώ στόπερ. Ο Ελ Κααμπί ήταν εκτός παιχνιδιού, έλειψε ένα χαφ από τον Ολυμπιακό. Η φρεσκάδα και η ενέργεια επίσης.

Μπερνάρ, Μπακασέτας, Παλάσιος και Ιωαννίδης, από τη στιγμή που ο Πέρεθ ήλεγχε το παιχνίδι, έκαναν φοβερή δουλειά και ήταν καταπληκτικοί. Ο Πέρεθ, έχω σημειώσει, πως έκανε 18 κλεψίματα, απίθανο νούμερο. Ο Χέσε που έχει ανάλογα νούμερα με τον Πέρεθ, δεν βοηθήθηκε από τον Χόρτα.

Τελικά πήρε το ματς εύκολα ο Παναθηναϊκός. Δεν απειλήθηκε. Δέχτηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και αντέδρασε. Συνολικά στο ματς οι κορυφαίοι ήταν ο Πέρεθ, ο Μπερνάρ, ο Φώτης. Ο Μπακασέτας ήταν μέσα και στα τρία γκολ.

Και τα τρία γκολ τα έβαλαν Έλληνες παίκτες. Δεν βρίσκαμε Έλληνα σκόρερ! Αν δεν υπήρχε ο Ιωαννίδης , δεν θα βλέπαμε σκόρερ Έλληνα. Στο γκολ του Ποντένσε αν είναι να το βάλει κάποιος από κει, ας το βάλει. Τι να κάνει η άμυνα, να πάει πάνω του, θα κάνει πέναλτι…»

Για το Λαμία – ΑΕΚ: «Ο Λιβάι βάζει δύσκολο γκολ, διανύει 50 μέτρα, έρχεται από το πλάι, του κάνουν φάουλ και συνεχίζει. Ο Πόνσε βρισκόταν παντού. Αγωνίστηκαν μαζί Γιόνσον και Σιμάνσκι. Μόνο 1-0 το ημίχρονο. Θα μπορούσε να ήταν και παραπάνω. Η Λαμία έκανε ένα σουτ σε όλο το ματς…»

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Εδώ και καιρό, λέω πως η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα για να πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια, αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr