Μαθήματα εξέδρας: Η αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού και η αντίδραση στο Καραϊσκάκη για Ντραγκόφσκι (vid)

Μαθήματα εξέδρας: Η αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού και η αντίδραση στο Καραϊσκάκη για Ντραγκόφσκι (vid)

Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού φαίνεται με το παραμικρό και είναι… χαοτική!

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα και πολλούς φιλάθλους σ’ όλο τον κόσμο.

Μάλιστα η διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές όσον αφορά τους φιλάθλους τους είναι τεράστια και φάνηκε για μία ακόμη φορά στο χθεσινό ντέρμπι με τον τραυματισμό του Μπαρτλομιέι Νταγκόφσκι.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο Πολωνός τερματοφύλακας τραυματίστηκε κι έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι, η αντίδραση από την εξέδρα στο Φαληρικό στάδιο ήταν απαράδεκτη με συνθήματα, τα οποία δεν αρμόζουν σε κάνεναν.

Αντίθετα όταν λίγο καιρό πριν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ΟΑΚΑ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν μαζικά τον Σέρβο σέντερ.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis (@panagosflo13)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News