Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα - Θριαμβευτής με Ολυμπιακό»

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσω της εφημερίδας «Sportday» αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1 και να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη συνέχεια των playoffs.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» την εικόνα και την επιτυχία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ θριαμβευτής ήταν για μία ακόμα φορά ο Τερίμ. Ίσως ο Τούρκος δεν κερδίσει το πρωτάθλημα: κανείς όμως στην Ελλάδα δεν έχει την προσωπικότητά του και κανείς δεν γνωρίζει τι θα πει πρωταθλητισμός καλύτερα από αυτόν. Ο Τούρκος έδωσε δύο μέρες άδεια στους παίκτες του μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ για να καθαρίσει το μυαλό τους, είδε το ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι και έπραξε αναλόγως. Με την άμυνα χαμηλά, τον σκληρό και γρήγορο στα λίγα μέτρα Ακαϊντίν να σταματά τον Ελ Κααμπί και τους Παλάσιος, Μπερνάρ να παίζουν στα κενά που αφήνουν Ροντινέι και Όρτα, ο Τούρκος είχε τη λύση σε κάθε πρόβλημα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί, πόσο μάλλον όταν ο Ιωαννίδης έδειξε από νωρίς ότι δεν θα έχει πρόβλημα με τον Μπιανκόν και ο Μπακασέτας μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει ανενόχλητος αφού κανείς στον Ολυμπιακό δεν κατάλαβε που έπαιζε και ποιος έπρεπε να ασχοληθεί μαζί του…

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου οργανωμένο επιθετικό παιχνίδι: κάποιες βαθιές μπαλιές και κάποιες σέντρες συνήθως του Ροντινέι, δεν συνιστούν σοβαρό τρόπο ανάπτυξης… Ο Παναθηναϊκός έπρεπε απλά να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει στην αντεπίθεση ακριβώς όπως η Μακάμπι. Το έκανε στο 69′: στο γύρισμα του Μπερνάρ ο Ιωαννίδης βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-3. Και στέλνοντας μήνυμα πως θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα γιατί στα ντέρμπι ο προπονητής του δεν βλέπει κανέναν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News