Παναθηναϊκός: Το δίδυμο έκπληξη με Ολυμπιακό... τα κατάφερε!

Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε ένα δίδυμο έκπληξη στο κέντρο της άμυνάς του, το οποίο όμως τα πήγε περίφημα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-3: Τα highlights από το ΕΠΟΣ

Ο Φατίχ Τερίμ στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό κατέβηκε να παίξει έχοντας αποφασίσει να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνάς του ένα δίδυμο έκπληξη, το οποίο δεν το είχαμε προβλέψει.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Αράο-Ακαϊντίν στα στόπερ σε μια απόφαση που πριν τη σέντρα γέμισε ερωτηματικά άπαντες, οι οποίοι περίμεναν να δουν ως δίδυμο τους δύο Βραζιλιάνους (Αράο-Ούγκο).

Παρ’ όλα αυτά ο Φατίχ Τερίμ είδε τους παίκτες που επέλεξε για τα σέντερ μπακ να πηγαίνουν περίφημα και να καθαρίζουν οποιαδήποτε φάση έπρεπε στην περιοχή της ομάδας.

Μια φορά σε όλο το 90λεπτο αδράνησαν, όταν ο Ναβάρο βρέθηκε εντελώς μόνος του στη μικρή περιοχή, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο και δεν πλήρωσε εκείνο το λάθος της άμυνάς του ο Παναθηναϊκός.

Γενικότερα η χθεσινή εμφάνιση ήταν και μια απάντηση του Τούρκου στόπερ προς όλους εκείνους που του έχουν ασκήσει πολύ σκληρή κριτική, καθώς έδειξε πως δεν είναι και τόσο κακός όσο πιστεύει αρκετός κόσμος και πως μπορεί να βοηθήσει τους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr