Μεντιλίμπαρ: «Πριν το 2-1 του Παναθηναϊκού, ο Ναβάρο έχασε τεράστια ευκαιρία»

Μεντιλίμπαρ: «Πριν το 2-1 του Παναθηναϊκού, ο Ναβάρο έχασε τεράστια ευκαιρία»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

Για το δεύτερο συνεχόμενο κακό βράδυ του Ολυμπιακού και το τι συμβαίνει στην ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι σήμερα παίξαμε άσχημα και πως η αμυντική μας λειτουργία έχει πρόβλημα. Παρόλο που προηγηθήκαμε δεν παίξαμε καλά. Ενώ πάντα οι αμυντικοί είναι περισσότεροι από τους επιθετικούς, πάντα υπάρχει κάποιος να μας βλάψει. Κάθε φορά που ο αντίπαλος κατεβαίνει να κάνει επίθεση, καταφέρνει να σκοράρει. Και με τη Μακάμπι και με τον Παναθηναϊκό, οι αντίπαλοι έδειξαν πως είναι καλύτεροι».

Για το αν είναι νορμάλ αυτή κατάσταση μετά από ένα μήνα στην ομάδα και την έλλειψη αποτελεσματικότητας: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε κάποιες ομάδες. Όντως κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και άλλα ματς, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι. Συμφωνώ με τον Τερίμ, παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Πριν το γκολ του Παναθηναϊκού για το 2-1 ο Ναβάρο έχασε τεράστια ευκαιρία. Στα δύο αυτά ματς δεν κατακτήσαμε τα κομμάτια του παιχνιδιού και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Για τη βαθμολογία και τη συνέχεια: «Φυσικά και υπάρχει περιθώριο να ανακάμψουμε. Μένουν εννέα παιχνίδια κόντρα σε όλους και θα έχουμε ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα έχουμε 15 ημέρες για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πράγματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News