Παναθηναϊκός: Τα 4+2 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν-Ούγκο θα «κριθούν» στα πλέι οφ

Αν θελήσει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει τους Ακαϊντίν και Ούγκο στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να βγάλει από το ταμείο του το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Παναθηναϊκός: Τα 4+2 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν-Ούγκο θα «κριθούν» στα πλέι οφ

Ένα ποσό που σαφέστατα δεν ανταποκρίνεται στις επιδόσεις των δύο στόπερ στο πρώτο διάστημά τους στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Γενάρη ήδη τρία συμβόλαια αμυντικών (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν), τον δανεικό Γέντβαι και τους rookies Σιδερά – Φίκαι.

Ο Τερίμ αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού δύο δανεικούς ποδοσφαιριστής, τον Σαμέτ Ακαϊντίν που αποτέλεσε προσωπική του επιλογή, και τον Βίτορ Ούγκο, τον οποίο και γνώριζε καλά από την πρωταθληματική θητεία του στην Τραμπζονσπόρ.

Με τα τωρινά δεδομένα αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να επενδύσει περαιτέρω στους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, υπάρχουν και τα πλέι οφ που μπορεί να φέρουν και… ανατροπές.

Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα απέτυχαν να συνθέσουν ένα φρέσκο αμυντικό δίδυμο με αποτέλεσμα ο Αράο να καθιερωθεί ως στόπερ και το Τριφύλλι να στερηθεί την ποιότητά του από το χώρο του κέντρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr