Τελικός Κυπέλλου: Αυτό το γήπεδο προτείνει ο Παναθηναϊκός

Τελικός Κυπέλλου: Αυτό το γήπεδο προτείνει ο Παναθηναϊκός

Δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί στην ιδέα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θα επιμείνουν στη διεξαγωγή του τελικού με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο – σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport – και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους στη σύσκεψη της Τετάρτης μεταξύ των «πρασίνων», των εκπροσώπων του Άρη, των διοικούντων της ΕΠΟ, των αξιωματικών της Αστυνομίας και του Αχιλλέα Μπέου.

Σαφέστατα, η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στη σχετική σύσκεψη «μαρτυρά» πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο παίζει… δυνατά για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδος.

Το ΟΑΚΑ φιλοξένησε αγώνα Champions League τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έγινε μεγάλη επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ από το Τριφύλλι για τον αγωνιστικό χώρο, ενώ φυσικά δίνει τη δυνατότητα στη φιλοξενία 40.000+ οπαδών συνολικά και για τις δύο ομάδες.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει πως τελικός θα γίνει στο Βόλο μόνο μεταξύ… φίλων και συγγενών.

Η ΕΠΟ έχει προσκαλέσει προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο στη σύσκεψη, παραμένει άγνωστο αν θα παραστεί και αυτό θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές του υποχρεώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News