Με απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού για Διαγόρα Ρόδου!
Με πρωινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός Β΄ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου (10/03, 14:00, Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης) για την 22η αγωνιστική της Super League 2.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τελειώματα φάσεων, διπλό και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία έκανε ο Μιγκέλ Ταβάρες.
Οι Φικάι και Αθανασακόπουλος συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Μαρτίνης, Σιδεράς, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Συμεωνίδης, Φουρτάδο, Καλοσκάμης, Φρόκου, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Λιούμης, Νταμπίζας.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ
- Ενδεκάδα με αλλαγές: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Μπόρατς
- Παναθηναϊκός: «Ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης - Το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο»
- Βίντεο: Απίθανη γκολάρα από Ζαρουρί στο MLS
- Παναθηναϊκός: Αλγόριθμος τον στέλνει στα ημιτελικά του Conference – Ο αντίπαλος