Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι 11 του Τερίμ για Ολυμπαικό και η απόφαση για Αράο

Τέταρτος ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία των πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (10/3) στο Φάληρο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Oι «πράσινοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η οποία έχει πάρει χαρακτήρα «τελικού». Άπαντες στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο συγκεκριμένο ματς στο οποίο ο μοναδικός στόχος είναι ένας: Η νίκη που θα διατηρήσει το «τριφύλλι» κοντά στην κορυφή και θα του δώσει το δικαίωμα να… ρεφάρει στη συνέχεια των playoffs προκειμένου να κρατήσει «ζεστές» τις πιθανότητες τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ, προετοιμάζει τους παίκτες του τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, «ντοπάροντας» τους με ομιλίες και τονίζοντας τους την πίστη του σε αυτούς, ενώ κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας ωστόσο μια… προσθήκη στη «φαρέτρα» του. Ο λόγος για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, προπονήθηκε κανονικά δηλώνοντας «ετοιμοπόλεμος» για την πρεμιέρα των playoffs.

Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Τιν Γεντβάι που είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ενώ απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή των Χουάνκαρ και Σένκεφελντ στην αποστολή, αφού αμφότεροι ακολούθησαν εκ νέου ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Θυμίζουμε ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που στο ματς με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στην πρεμιέρα των playoffs.

Αναφορικά με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το πιο πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους: Νταγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπερν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News