Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (10/03)

Παναθηναϊκός: Πρέπει ο Τερίμ να τον εμπιστευτεί περισσότερο

Με ντέρμπι «αιωνίων» ξεκινάει η δράση στα playoffs της Super League για τον Παναθηναϊκό (10/03, 20.30).

Με ντέρμπι «αιωνίων» ξεκινάει η δράση στα playoffs της Super League για τον Παναθηναϊκό (10/03, 20.30). Τον πρώτο από τους 10 τελικούς με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος παίζει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή (20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι» στην εκκίνηση των play offs πέφτουν στα βαθιά και είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

Ο Φατίχ Τερίμ υποσχέθηκε ότι οι παίχτες του θα διορθώσουν την βαθμολογία στα play offs, ενώ φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» απέκλεισαν τους Πειραιώτες στο Κύπελλο, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου επικράτησαν εύκολα στη Λεωφόρο με σκορ 2-0.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20.30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (10/03)

Ο Φατίχ Τερίμ έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έχοντας ωστόσο μια… προσθήκη στη «φαρέτρα» του. Ο λόγος για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, προπονήθηκε κανονικά δηλώνοντας «ετοιμοπόλεμος» για την πρεμιέρα των playoffs.

Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Τιν Γεντβάι που είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ενώ απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή των Χουάνκαρ και Σένκεφελντ στην αποστολή, αφού αμφότεροι ακολούθησαν εκ νέου ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Θυμίζουμε ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που στο ματς με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στην πρεμιέρα των playoffs.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News