Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/03)

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Με ντέρμπι στο Φάληρο ξεκινάει ο Παναθηναϊκός τα πλέι-οφ με φόντο τον τίτλο.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming:

Κομβικό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League.

Με βάση την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα (ΠΑΟΚ 60, ΑΕΚ 59, Ολυμπιακός 57, Παναθηναϊκός 56) ο νικητής στο Φάληρο θα μείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου, ενώ ο ηττημένος θα δει τις ελπίδες τους να μειώνονται αισθητά.

Χωρίς περιθώρια

Ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του θα παίξει τα ρέστα του. Όμως, θα κληθεί να νικήσει την κούραση και τις πληγές που άνοιξε η βαριά ήττα (1-4) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη στο Conference League. Η στήριξη που έδωσε η διοίκηση στον Μεντίλιμπαρ λέγοντας ότι συμφώνησε μέχρι το 2025 αποτελεί ένα σημάδι συσπείρωσης. Πλέον, άπαντες περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν απαντήσεις σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι. Το τεχνικό επιτελείο περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να μπουν συγκεντρωμένοι στο τερέν και έρχεται φρεσκάρισμα στην άμυνα, αφού την Πέμπτη αντιμετώπισε αμέτρητα προβλήματα. Επιθετικά βασικός θα παίξει ο Ελ Καμπί, ο οποίος ακόμη στην άσχημη μέρα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι ξεχώρισε και σκόραρε. Ο Μαροκινός επιθετικός με 15 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στη Super League, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς επί Μεντιλίμπαρ. Ο Ελ Καμπί σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει 10 γκολ σε 8 ματς.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο Φάληρο δεν έχει περιθώρια για «στραβοπάτημα». Ο Τερίμ μετά τις γκέλες με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα βελτιώσει την βαθμολογική της θέση στα Playoffs. Οι «πράσινοι» θα παίξουν με περισσότερη ενέργεια, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται ο Γεντβάι, ο Χουάνκαρ είναι ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα και η συμμετοχή των Βέρμπιτς, Σένκεφελντ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το πλάνο του Τερίμ δείχνει ότι στην άμυνα θα παίξουν οι Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Αράο, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς στη μεσαία γραμμή οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας και στην επίθεση οι Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Σφηρίζει Β’ κατηγορίας

Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί 71 φορές και η «μητέρα των μαχών» μας έχει προσφέρει συγκλονιστικά ματς. Συνολικά ο Ολυμπιακός μετράει 27 νίκες, ο Παναθηναϊκός 19 επιτυχίες και 25 ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο απολογισμός είναι 17 νίκες για τους Πειραιώτες, 6 νίκες για το «τριφύλλι» και 17 ισοπαλίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» απέκλεισαν τους Πειραιώτες στο Κύπελλο, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου επικράτησαν εύκολα στη Λεωφόρο με σκορ 2-0

Διαιτητής στο «αιώνιο» ντέρμπι ορίστηκε ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Ο Γερμανός ρέφερι διακρίνεται για την αυστηρότητά του και δείχνει με χαρακτηριστική άνεση το σημείο του πέναλτι. Φέτος σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποδείξει 15 φορές την άσπρη βούλα.

Η Χάκεν ονειρεύεται την επιστροφή του Γερεμέγεφ

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Άλεξ Γερεμέγεφ. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φορ του Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία!

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον πιστώνεται κάποιες αξιοσημείωτες για τα δεδομένα του σουηδικού συλλόγου πωλήσεις, όπως είναι των Σαντίκ (αγωνίζεται πλέον στην Άλκμααρ), Τραορέ (μεταπήδησε στη Ναντ), και Σονκό (πήρε για μεταγραφή για την Γάνδη).

Αντιστοίχως, στη σουηδική ομάδα εκπονούν πλάνα ενίσχυσης της με τον Άλεξ Γερεμέγεφ να βρίσκεται πάντα στα ραντάρ.

«Είναι προφανές πως πάντα βρισκόμαστε σε επαφή με τον Άλεξ». Παραδέχθηκε με δήλωση του, ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον. Μάλιστα, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον φορ του Παναθηναϊκού.

Τα κατορθώματα του Γερεμέγεφ με το «Τριφύλλι» (10 συμ./7 γκολ) δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στη Σκανδιναβία. Ωστόσο ο πανύψηλος φορ δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του. Άλλωστε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2025.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω και να στηρίξω την ομάδα να πετύχουμε το όνειρό μας»

Αποφασισμένος να επιστρέψει στο top της απόδοσής του είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς στη γάμπα, με τον Σέρβο να στέλνει το μήνυμά του μέσω social media.

Με μία ανάρτηση στα social media ο Φίλιπ Τζούρισιτς δήλωσε πως έχουν περάσει πλέον τα δύσκολα. Ξεπέρασε τους τραυματισμούς που είχε και είναι αποφασισμένος για τη δύσκολη συνέχεια.

«Αναλογιζόμενος τους τελευταίους μήνες, ήταν ένα ταξίδι που σημαδεύτηκε από προκλήσεις και αποτυχίες. Παρά τους δύο τραυματισμούς στη γάμπα, έμεινα αποφασισμένος να ανακάμψω. Ενώ κάποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό μου, είμαι ευγνώμων που τα χειρότερα είναι τώρα πίσω μου και νιώθω πιο αποφασισμένος από ποτέ. Έχω δεσμευτεί να φτάσω στο μέγιστο της απόδοσής μου το συντομότερο δυνατό. Όλα αυτά για να στηρίξουμε την ομάδα και τον σύλλογο για να πετύχουμε το όνειρό μας. ΜΟΝΟ ΠΑΟ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρεκόρ ο Ελ Κααμπί σε βραδιά-εφιάλτη

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε νέο ρεκόρ στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, παρά τον διασυρμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ερυθρόλευκοι συνετρίβησαν με 4-1 από τους Ισραηλινούς στο Φάληρο, αφού πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχαν ήδη δεχτεί δύο γκολ, πριν μειώσει ο Ελ Κααμπί στο 13′, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Με αυτό το τέρμα πάντως ο Μαροκινός επιθετικός έγραψε ιστορία για τον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας το ρεκόρ ενός συμπατριώτη του.

Ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 8 ευρωπαϊκά γκολ σε μία σεζόν για τους Πειραιώτες, ένα περισσότερο από τα 7 που είχε πετύχει ο Ελ Αραμπί τη σεζόν 2019-20.

Με ελληνική ομάδα περισσότερα έχουν πλέον μόνο ο Αντωνιάδης (10 με τον Παναθηναϊκό το 1970-71) και ο Ρόμπερτ Μακ (9 με τον ΠΑΟΚ το 2015-16).

Κρατάει Μεντιλίμπαρ – Συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο.

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε σε όλα με τον Βάσκο τεχνικό για νέο συμβόλαιο. Σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους λίγο μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αφού μίλησαν για περίπου μια ώρα, έδωσαν τα χέρια, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έδειξε ότι εκτιμά τη δουλειά που έχει κάνει ο 63χρονος προπονητής στη σύντομη παρουσία του στο λιμάνι. Φυσικά, δεν στάθηκε στο βαρύ αποτέλεσμα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στον Ολυμπιακό. Με τη δουλειά και τη συμπεριφορά του, αλλά και την εκτίμηση του Μαρινάκη, ο οποίος είπε στον Βάσκο ότι η ήττα από τους Ισραηλινούς αποτελεί παρελθόν. Τον θέλει στο τιμόνι της ομάδας και στα 100 χρόνια που συμπληρώνει το 2025.

Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να μπει σε πιο ήρεμα νερά. Έτσι, θα έρθει η επιστροφή στις επιτυχίες, μετά τη συχνή αλλαγή πλάνων και προσώπων τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Μαρινάκης εκτιμά ότι ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να φέρει και πάλι την ομάδα στην κορυφή. Το βάρος πλέον στη φετινή σεζόν να πέφτει στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News