Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Δοκιμή με Αράο-Ούγκο και Πέρεθ στο κέντρο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Φατίχ Τερίμ ν' ανοίγει τα χαρτιά του για πρώτη φορά.

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι κατί περισσότερο από μονόδρομος, καθώς άπαντες στο Τριφύλλι θέλουν να μείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Από εκεί και πέρα ο Φατίχ Τερίμ άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του και φανέρωσε ορισμένες από τις σκέψεις του ενόψει του μεγάλου αυτού αγώνα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει αποκλείσει από το Κύπελλο Ελλάδος και έχει νικήσει στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός στις βασικές ασκήσεις τακτικής δοκίμασε το δίδυμο Αράο-Ούγκο για πρώτη φορά και δεν αποκλείεται να τους ξεκινήσει στο Φάληρο μιας και ο Τιν Γεντβάι θα είναι νοκ άουτ και ο Σαμέτ Ακαϊντίν προβληματίζει.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο θα υπάρχει ακόμη μία επιστροφή κι αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου, την οποία αναμένεται να καλύψει ο Ρουμπέν Πέρεθ.

Ο Ισπανός μέσος επιστρέφει μετά από δύο παιχνίδια αποχής, έπαιζε ο Ζέκα στη θέση αυτή, στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού με στόχο να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι και να προσφέρει πράγματα καθαρά από την εμπειρία που έχει.

Exit mobile version