Κυπέλλο Ελλάδας: Προς αλλαγή η ημερομηνία του τελικού

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος

Το ντόμινο που έχει δημιουργηθεί από μια ενδεχόμενη αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League επηρεάζει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League είναι πολύ πιθανό ν’ αναβληθεί, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ζητήσει να έχει τους διεθνείς όσο το δυνατόν περισσότερο και να προπονηθεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται.

Αν, λοιπόν, η 2η αγωνιστική των playoffs της Super League αναβληθεί, τότε αναμένεται να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και η ημερομηνία διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό κι έναν εκ των Άρη ή Παναιτωλικού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, καθώς οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες και η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 του Μάη. Ωστόσο, οι αλλαγές ελέω εθνικής, δεδομένα θα επηρεάσουν.

Όπως μεταδόθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπορεί να μετακινηθεί κατά μία εβδομάδα και να διεξαχθεί αντί για τις 18 στις 25 Μαΐου. Παράλληλα, η τελευταία αγωνιστική των playoffs αντί για 12 θα μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Αυτά θα συζητηθούν και πιθανώς να αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News