Προς αναβολή το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs σ’ ένα ματς, το οποίο όλα δείχνουν ότι θ’ αναβληθεί.

Superleague: Η τελική βαθμολογία μετά το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι από εκεί και μετά αναμένεται να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τη δεύτερη και τρίτη αγωνιστική αντίστοιχα.

Ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά όπως όλα δείχνουν θ’ αναβληθεί, όπως και όλη η αγωνιστική, λόγω της εθνικής ομάδας και τον μεγάλο στόχο που έχει να προκριθεί στο Euro.

Την Τετάρτη (6/3) η Superleague θα συνεδριάσει για το αίτημα της ΕΠΟ, έπειτα από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ώστε να έχει τους διεθνείς παίκτες των ελληνικών ομάδων νωρίτερα, ενόψει του “τελικού” με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League -με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro- στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena.

Ουσιαστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι για την εθνική το σημαντικότερο απ’ όλα όσα έχει δώσει τα τελευταία, πολλά, χρονιά διεκδικώντας την παρουσία της σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2014.

Τέλος, για το συγκεκριμένο ζήτημα θα κληθούν να αποφασίσουν οι ομάδες της Λίγκας στην αυριανή συνεδρίαση κι όπως όλα δείχνουν θα… ανάψουν το πράσινο φως για την αναβολή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr