Παναθηναϊκός: Κρίσιμη απόφαση για Σένκεφελντ-Αράο

Με... συνταγή ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σημαντικό που σ’ αυτό το κρίσιμο διάστημα θα μετρήσει ορισμένες επιστροφές στο ρόστερ του.

Η φαρέτρα του Φατίχ Τερίμ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα ενόψει των playoffs της Super League γεμίζει σιγά-σιγά κι αυτό μόνο ευχάριστο είναι για όλους στο σύλλογο.

Ο Τούρκος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του, τους Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και Γουίλιαν Αράο όσον αφορά τους στόπερ, ενώ στη δράση επιστρέφει και ο Χουάνκαρ για μια έξτρα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πλέον ο Τερίμ οφείλει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και τον τρόπο χρησιμοποίησης του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος αποκτήθηκε για αμυντικός μέσος και έχει μονιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας.



Αρχικά ο Τούρκος τεχνικός οφείλει ν’ αποφασίσει οριστικά αν θα εμπιστευτεί τον Ολλανδό στόπερ, καθώς έως τώρα έχει δείξει μια διστακτικότητα, ενώ έπειτα οφείλει να κοιτάξει πιο διεξοδικά και το θέμα της θέσης του Βραζιλιάνου.

Σαφώς και ο Αράο έχει δώσει ασφάλεια στην άμυνα και η λογική αναφέρει ότι θα βρίσκεται εκεί έως το τέλος της σεζόν, ειδικότερα το δίδυμο Γεντβάι-Αράο λειτουργεί άψογα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός χάνει πολλά στο κέντρο του χωρίς την παρουσία του και στα playoffs μπορεί να χρειαστεί η παρουσία του σε ορισμένα ματς εκεί.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News