Σπόραρ: «Χάσαμε δύο πόντους αλλά δεν χάθηκε τίποτα»

Παναθηναϊκός: «Μήνυμα» Τερίμ σε Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ μετά τη νέα απώλεια του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ ανέφερε πως δε χάθηκε τίποτα παρά τους νέους χαμένους πόντους.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε όπως θα ήθελε την κανονική περίοδο της Super League, καθώς ήρθε ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πλέον… τρέχει ενόψει playoffs.

Παρ’ όλα αυτά ο επιθετικός της ομάδας, Αντράζ Σπόραρ δήλωσε πως οι δύο βαθμοί που χάθηκαν δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να γυρίσει στα playoffs, καθώς υπάρχουν ακόμα δέκα αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.



Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλοβένος φορ:

«Παίξαμε αρκετά άσχημα σε μεγάλο σημείο του παιχνιδιού. Χάσαμε δύο πόντους από τον ΟΦΗ και είναι πολλοί αυτοί οι πόντοι που χάθηκαν. Από την άλλη έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δε χάθηκε τίποτα όμως. Μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στα playoffs».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News