Σηφάκης: «Ο Τερίμ θα φύγει όπως ήρθε, αν...»

Τερίμ: «Οι διαιτητές δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε - Δεν ξέρω τι να πω»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» για τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ.

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης μέσω της εφημερίδας «Live Sport» έκανε μια αναφορά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και στα δεδομένα που ισχύουν από εδώ και πέρα προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Η άποψή μου, όπως και πριν την κλήρωση, είναι ότι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει η ΑΕΚ. Έχει πολύ καλή ομάδα, ποιοτικό ρόστερ, και, πλέον, βατό πρόγραμμα, αφού στις πρώτες τρεις αγωνιστικές αντιμετωπίζει εκτός τη Λαμία, εντός τον Ολυμπιακό και εκτός τον Παναθηναϊκό. Εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κάνει δύο νίκες και στο ιδανικό σενάριο τρεις ή να μη χάσει ένα από τα ντέρμπι. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα, αν είναι σοβαρή και διορθώσει τα αμυντικά κενά της, θα κόψει το νήμα. Ο Ολυμπιακός που είναι πάρα πολύ βελτιωμένος και ο ΠΑΟΚ που έχει φοβερή ποιότητα, έχουν την Ευρώπη στον δρόμο τους και πιστεύω ότι θα τους επηρεάσει σημαντικά στην πορεία.

Αν προχωρήσουν στο Conference, θα υποχρεωθούν να κάνουν ροτέισον για να παραμείνουν φρέσκοι και το μυαλό των παικτών θα… τρέχει στα ευρωπαϊκά. Αν αποκλειστούν, θα επηρεαστούν ψυχολογικά λίγο ή πολύ… Πάμε και στον Παναθηναϊκό. Το φινάλε των Πρασίνων στην κανονική διάρκεια ήταν οδυνηρό, οι πεταμένοι έξι βαθμοί έφεραν το σύνολο του Τερίμ σε ρόλο αουτσάιντερ και η κλήρωση των πλέι οφ θα τους αναγκάσει να δείξουν από νωρίς αν μπορούν να διεκδικήσουν αυτό το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος… Για να ξαναμπεί γερά στο κόλπο, πρέπει να πάρει τα τρία μαζεμένα ντέρμπι. Οι εννιά βαθμοί θα τον ξαναβάλουν δυνατά στο παιχνίδι και θα δημιουργήσουν τεράστια δυναμική… Διαφορετικά ο Φατίχ Τερίμ θα φύγει όπως ήρθε… Ξαφνικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News