Τσέριν: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση στα playoffs»

Άνταμ Τσέριν: «Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»

Ο Άνταμ Τσέριν μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ παραδέχθηκε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο καλή αλλά θεωρεί πως όλα αλλάζουν στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League με αποτέλεσμα να μείνει τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Άνταμ Τσέριν μάλιστα σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι οι πράσινοι δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα θεωρεί πως μπορεί η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση στα playoffs.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά που δεχθήκαμε το γκολ. Γνωρίζουμε πως η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι καλή. Στα τελευταία παιχνίδια φέραμε τρεις ισοπαλίες δώσαμε πολλούς βαθμούς κι ελπίζουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση στα playoffs».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News