Παναθηναϊκός: Με Γεντβάι- Αράο στα πλέι οφ για να υπάρχουν ελπίδες

Με... συνταγή ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Στα πλέι-οφ πρέπει να παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση το ντουέτο Γεντβάι- Αράο για να έχεις ελπίδες.

Με Ούγκο-Ακαϊντίν υπάρχει νευρικότητα, στα μετόπισθεν, ενώ αν πάρει κι ο Χουάνκαρ την θέση του ως μέσα αριστερά αντί του Μλαντένοβιτς που αμυντικά σε εκθέτει, θα το παλέψεις χωρίς οι πιθανότητες να είναι με το μέρος σου.

Πάντως, η ΑΕΚ είναι χειρότερη από πέρυσι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φανέλα ενώ ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος αλλά δεν έχει τις μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος, ούτε την εξωαγωνιστικη ισχύ.

Το κακό είναι πως όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει πρωταθλήματα κι είναι πιο αποσυμπιεσμένοι. Για σένα λειτουργεί με τεράστιο βάρος όλο αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα δίχως τίτλους και μερικοί στα κρίσιμα λυγίζουν.

Ή δεν έχουν καθαρό μυαλό.

Στο Ηράκλειο π.χ απορήσαμε με την φάση του τελευταίου λεπτού, όταν η …μανσέτα του αμυντικού του ΟΦΗ έπρεπε να γίνει λόγος να γίνει χαμός, να πέσουν όλοι οι πράσινοι πάνω στον ρέφερι και να απαιτήσουν να εξεταστεί η παράβαση στο VAR.

Φύλλο δεν κουνήθηκε, αφού η πίεση, το άγχος, δεν σου επιτρέπουν να έχεις καθαρή σκέψη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News