Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα στα play offs θα παίξει τον ρόλο του

Superleague: Η τελική βαθμολογία μετά το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται το ερχόμενο σ/κ να ριχθεί στη μάχη των play offs και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα από τώρα αναμένεται να μάθει το πρόγραμμα των play offs και την ερχόμενη Κυριακή θα ριχθεί στη μάχη προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το πρωτάθλημα.

Το έργο των πράσινων σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο, ωστόσο άπαντες στο σύλλογο καλούνται ν’ αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Super League για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Μεγάλο ρόλο σ’ όλο θα παίξει φυσικά και το πρόγραμμα που θα έχει ο Παναθηναϊκός με την έναρξη των play offs.

Αν για παράδειγμα ξεκινήσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών με τη Λαμία εκτός και συνεχίσει με τον Άρη εντός, τότε θα μπορεί να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα, κάνοντας το 2/2, παίρνοντας τους 6 πόντους και αφήνοντας τους υπόλοιπους τέσσερις να χτυπηθούν μεταξύ τους περιμένοντας απώλειες.

Κάπως έτσι με το «καλημέρα» θα έχει αλλάξει το μομέντουμ και οι πράσινοι θα μπορέσουν να πάνε με καλύτερη ψυχολογία και μεγαλύτερο πάθος στα επόμενα ματς προκειμένου να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν με φόντο το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News