Παναθηναϊκός: Πρέπει ο Τερίμ να τον εμπιστευτεί περισσότερο

Παναθηναϊκός: Πρέπει ο Τερίμ να τον εμπιστευτεί περισσότερο

Ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως δε δείχνει την απαραίτητη εμπιστοσύνη σ’ έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όταν κλήθηκε να δείξει πράγματα δήλωσε παρών.

Ο Παναθηναϊκός μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φατίχ Τερίμ απέκτησε τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Παρ’ όλα αυτά ο Έλληνας εξτρέμ, μελλοντικό project, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και στα περισσότερα ματς είναι στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Γενικότερα ο Λημνιός έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, όμως όταν έπαιξε, κυρίως στα τελευταία παιχνίδια, έδειξε διάθεση και ότι μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.



Μάλιστα το πιο φωτεινό παράδειγμα είναι το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου μπήκε ως αλλαγή και στην τελευταία φάση της παράτασης πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ, το οποίο κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στη μάχη της πρόκρισης.

Σίγουρα ο Έλληνας άσος δεν είναι για βασική επιλογή στα εξτρέμ του Τριφυλλιού, όμως μπορεί ν’ αποτελέσει μια σημαντική λύση ως αλλαγή διότι διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να δώσουν πράγματα στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News