ΕΠΟ: Tελικό με φιλάθλους και επιλογή γηπέδου «κοινή συναινέσει»

Κύπελλο

Η ΕΠΟ προτείνει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος κανονικά με φιλάθλους και σε γήπεδο που θα επιλέξουν οι φιναλίστ.

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αναμένεται να είναι και η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα αυτό που προτείνει η ΕΠΟ είναι να γίνει ο τελικός με φιλάθλους στις εξέδρες και μόλις οριστικοποιηθεί και η δεύτερη ομάδα, πρώτη ο Παναθηναϊκός, να υπάρξουν συζητήσεις με τις δύο ομάδες, προκειμένου να συμφωνηθεί η έδρα του αγώνα.

Με βάση τις ρεαλιστικές επιλογές που υπάρχουν, ή ο Άρης που είναι πιθανότερο να προκριθεί, θα δεχθεί να παίξει στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με φιλάθλους στις κερκίδες, ή σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή περάσει στον τελικό ο Άρης και πει «όχι» στο ΟΑΚΑ, ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό με τους όρους του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δεν θα δεχθεί τελικό με τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ.

Πάντως όλα δείχνουν ότι ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, καθώς και η πλευρά του Άρη που είναι το πιθανότερο σενάριο να βρεθεί στον τελικό, δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει εκεί το ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News