Παναθηναϊκός: Ένα σημαντικό κι άλυτο πρόβλημα

Παναθηναϊκός: Ένα σημαντικό κι άλυτο πρόβλημα

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν ταλαιπωρείται πάρα πολύ στην άμυνά του και δείχνει να έχει ακόμα και σήμερα πολλά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στο κέντρο της άμυνάς του λόγω πολλών και διαφορετικών συνθηκών, ενώ και αμέσως μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το πρόβλημα δε λύθηκε.

Οι πράσινοι τον Ιανουάριο μπορεί να απέκτησαν ορισμένους παίκτες και συγκεκριμένα τον Βίτορ Ούγκο και τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ωστόσοτο πρόβλημα που υπήρχε στα στόπερ δεν έχει λυθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το γεγονός ότι ο Γουίλιαν Αράο, ο οποίος είναι κόφτης, έχει μονιμοποιηθεί πλέον στα στόπερ, καθώς εμπνέει περισσότερη σιγουριά από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα.

Μάλιστα το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα για το Τριφύλλι βγαίνει στην επιφάνεια όταν οι Ούγκο-Ακαϊντίν παίζουν μαζί σαν δίδυμο στην άμυνα της ομάδας.

Ο ένας δε γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει αμυντική ισορροπία κι ασφάλεια με τον αντίπαλο να… μυρίζει αίμα και να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Γενικότερα του Φατίχ Τερίμ δεν του έχει βγει έως τώρα το συγκεκριμένο δίδυμο με τον Τούρκο στόπερ να έχει και τα περισσότερα προβλήματα, καθώς δείχνει πολλές φορές να μην ξέρει να τοποθετηθεί σωστά στο χώρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News