Παναθηναϊκός: Το... πείραμα πέτυχε στο Τριφύλλι!

Η ποδοσφαιρική αλφάβητος λέει πως όταν θες να χτίσεις ομάδα ξεκινάς από το αμυντικό δίδυμο.

Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή

Ο Τερίμ συνεχώς αλλάζει πρόσωπα και ρόλους, αναγκαστικά γιατί του προκύπτουν τραυματισμοί, τιμωρίες, ενώ δεν θέλει κιόλας να φορτώσει με κούραση τον Αράο που εμπιστεύεται πιο πολύ απ΄ όλους κι ας είναι κεντρώος ο Βραζιλιάνος.

Η ποδοσφαιρική αλφαβήτα επίσης λέει πως όταν θες να παίζεις ψηλά, χρειάζεσαι να έχεις γρήγορους ποδοσφαιριστές να καλύπτουν χώρους, ώστε να είσαι πιο απειλητικός.

Ο λατινοαμερικάνος δεν είναι φτεροπόδαρος, όμως είναι από τους λίγους που πάει επιθετικά πάνω σε μπάλα κι αντίπαλο γι αυτό ο κόουτς τον προτιμά.

Αν ήμασταν σε χώρα που παίζεται κανονικό ποδόσφαιρο θα λέγαμε πως ο Τερίμ ρισκάρει πολύ θέλοντας να πιέσει, έχοντας όμως στην διάθεσή του “βαρύ” ρόστερ.

Με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα μπάλα και να καλύψουν με ταχύτητα χώρους.

Πιθανότητα να είχαν υπερεκτιμηθεί παιδιά όπως οι Βιλένα, Τζούρισιτς ή να μην έχουν την νοοτροπία για να κάνουν την διαφορά.

Επειδή ο έμπειρος τεχνικός ξέρει καλύτερα, προτιμά να “κάψει” το χαρτί του Αράο από το κέντρο για να προσθέσει προσωπικότητα στα μετόπισθεν.

Η απουσία του παίκτη, πάντως, σήμερα από το Ηράκλειο φέρνει ανησυχία, δείγμα ότι το πείραμα με τον λάτιν άσο σέντερ μπακ πέτυχε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr