Παναθηναϊκός: Ένας είναι ο στόχος στο Τριφύλλι!

Superleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης

Αρέσει σε όλους να υπάρχει φόρμα, οι παίκτες που ξεχωρίζουν να “πετάνε”, όταν όμως είσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει μέσα στην σεζόν να μπορείς να πετυχαίνεις νίκες, να ξεπερνάς εσωτερικές δυσκολίες και όταν δεν είσαι 100% καλά.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ, απέναντι στον Αρη λιγα 24ώρα πριν, έβγαλε θυμό, αυτοπεποίθηση κι έκανε μία νίκη μεγάλης ομάδας παίζοντας στο ρελαντί, χωρίς τον βασικό του φορ να πατάει ακόμα γερά, με την αναπληρωματική του άμυνα.

Έγινε έγκλημα στα ματς με Λαμία, Κηφισιά, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε, όμως κακώς έβαλες σε πίεση τον εαυτό σου σήμερα στην Κρήτη για πάση θυσία τρίποντο.

Σε περίπτωση που αυτή δεν έρθει θα θέλεις μόνο νίκες στα πλέι-οφ με όλους να σε περιμένουν με το μαχαίρι στα δόντια, αφού εδώ και πολλά χρόνια τα “φιλικά” κι οι σχέσεις αλληλεξάρτησης είναι για άλλους.

Ακόμα κι αν παίζεις χωρίς Αράο, Γεντβάι πρέπει να κερδίσεις πάση θυσία κι ευχόμαστε να μην κάνουν το λάθος οι πράσινοι να πάρουν τον ΟΦΗ αψήφιστα επειδή τάχα μου είναι αδιάφορος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News