Ζάετς: Πολύ κοντά στην προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και θρύλος του γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου, Βέλιμιρ Ζάετς επικράτησε με ποσοστό 88.9% του Ότο Μπάριτς Τζούνιορ στον προκαταρκτικό γύρο για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Ο παράταξη του Βέλιμιρ Ζάετς «Άνοιξη της Ντινάμο» εξέλεξε ήδη 25 μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγκεντρώνοντας το 88,9% των ψήφων.
Πλέον ο «Ζέκο» είναι ο μεγάλος αντίπαλος του 87χρονου, Μίρκο Μπάρισιτς στις τελικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 11 Μαρτίου. Ο Μπάρισιτς βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του κροατικού συλλόγου από το 2000.
Οι δηλώσεις του Βέλιμιρ Ζάετς:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε καλή δουλειά. Οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Μπάρισιτς και εύχομαι να η διαδικασία να είναι δίκαιη όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ