Παναθηναϊκός: Δεν κάνει την... έκπληξη ο Τερίμ και υπάρχει λόγος

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Τερίμ: "Αυτόν τον Παναθηναϊκό σκέφτομαι" - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Όσον αφορά το πλάνο των πρασίνων, ο Φατίχ Τερίμ δεν σκοπεύει να προχωρήσεις σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Τούρκος τεχνικός έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη και δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε αλλαγές.

Έτσι, ο Ντραγκόφσκι αναμένεται να είανι στο τέρμα ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν και Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο προβάδισμα έχουν οι Ζέκα, Τσέριν και Μπακασέτας στο κέντρο με τον Πέρεθ να διεκδικεί θέση.

Τέλος, στην επίθεση θα δούμε αριστερά τον Μπερνάρ, δεξιά τον Παλάσιος και τον Ιωαννίδη στη κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr