Σερέτης: «Ο Παναθηναϊκός καλείται να ''καθαρίσει'' το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ με τη μεσοεπιθετική γραμμή του»

Τεράστια βελτίωση στην επίθεση - Εννέα γκολ παραπάνω ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρσι!

O δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης μίλησε για την δύσκολη έξοδο του Παναθηναϊκού στη Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στη LIVE SPORT:

«Κάθε χρόνο είτε ο ΟΦΗ είναι στα high του είτε σε κακή κατάσταση είτε σε… περίεργη φάση όπως αυτή την περίοδο, αλλά το «Γεντί Κουλέ» είναι η πιο δύσκολη έδρα για όλους τους «μεγάλους», πλην ασφαλώς των ντέρμπι και εξαιρουμένου του καυτού «Κλ. Βικελίδης».

Δύσκολο ματς, πολύ δύσκολο το αποψινό για τους Πράσινους. Όμως, αν το καλοσκεφτούμε, εκτός έδρας είναι πιο αξιόπιστοι! Και επί Γιοβάνοβιτς και επί Τερίμ.

Ειδικά στην περίοδο… διακυβέρνησης από τον Τούρκο κόουτς, ο Παναθηναϊκός μόνο σ’ ένα παιχνίδι ήταν κατώτερος, εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1)…

Είναι ένα παιχνίδι το σημερινό, το οποίο ο Παναθηναϊκός καλείται να «καθαρίσει» με τη μεσοεπιθετική γραμμή του.

Με το ταλέντο και τη φόρμα της. Δεν μπορεί να βασιστεί στην αμυντική λειτουργία του γενικώς, δεν μπορεί ακόμα περισσότερο σήμερα δεδομένης της απουσίας Αράο-Γεντβάι.

Η επιστροφή για τα… καλά των Ιωαννίδη-Τσέριν, η πληρότητας σε επιλογές (απών μόνο ο Βέρμπιτς από τη μέση και μπροστά), η ατομική ικανότητα και περίοδος φόρμας των Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και ασφαλώς τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα του ΟΦΗ, που δέχθηκε πέντε γκολ συνολικά από ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο σχηματίζουν το ευνοϊκό για τον Παναθηναϊκό πλαίσιο.

Θεωρητικά βέβαια. Διότι όλα στο γήπεδο… αποδεικνύονται.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News