Μεγάλος κίνδυνος ενόψει ΟΦΗ! 6 παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Δείτε ΟΛΑ τα πέναλτι στη Λεωφόρο (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στη Κρήτη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή και να μην χάσουν κι άλλο έδαφος.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ήδη αυξημένος για το «τριφύλλι» και μέσα σ’ όλα ο Φατίχ Τερίμ έχει να διαχειριστεί και μία άλλη συνθήκη: τον «συναγερμό» με τις κίτρινες.

Το ζήτημα για τους «πράσινους» είναι πως έχουν άλλους έξι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τον ΟΦΗ, διότι αν «κιτρινιστούν» θα χάσουν την πρεμιέρα των πέι οφ.

Κι αυτό, διότι με βάση το άρθρο 7 (παρατήρηση/κίτρινη κάρτα), παράγραφος 4δ «οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης (πλέι οφ/πλέι άουτ) που τυχόν ακολουθούν την κανονική αγωνιστική περίοδο. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αγώνων κατάταξης οι οικείες ποινές εκτίονται υποχρεωτικά κατά τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές».

Ο Παναθηναϊκός έχει στο όριο των δύο καρτών τους Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Βαγιαννίδη, Αϊτόρ και στο όριο των πέντε καρτών τον Μλαντένοβιτς.

Βέβαια οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ δεν είναι τελικά στην αποστολή όποτε όποιος από τους υπόλοιπους «κιτρινιστεί» στο Ηράκλειο θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News