Σαν σήμερα! Η ιστορική τριάρα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη! (vid)

Πράνιτς: «Αν ήμουν στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως κόουτς...»

Σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα απίθανο διπλό επί του Ολυμπιακού με 0-3 , από τα κορυφαία της μεταξύ τους προϊστορίας και άφησε τους Ερυθρόλευκους ακόμα μία χρονιά χωρίς αήττητο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 0-3 στο Καραϊσκάκη το 2012-2013 και δεν άφησε τον αιώνιο αντίπαλο να πανηγυρίσει αήττητο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για τους “πράσινους” είχαν πετύχει οι Πράνιτς (45′), Μπεργκ (67′) και Αμπέιντ (89′), σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την κατάρρευση του Μάικλ Ολαϊτάν στον αγωνιστικό χώρο στο 30ο λεπτό, η οποία τρόμαξε τους πάντες. Ευτυχώς ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό και επανήλθε.

«Μαύρη» στιγμή φυσικά και το ποτήρι που δέχτηκε στο πρόσωπο ο Αναστασίου, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει πέναλτι στο 2-0 με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος αστόχησε απέναντι στον Καπίνο κι έστειλε την μπάλα στην εξέδρα, στο 82ο λεπτό.

Από εκείνες τις ομάδες, ο μοναδικός που συνεχίζει να αγωνίζεται και σήμερα σε κάποιον από τους δύο “αιωνίους” είναι ο Κάρλος Ζέκα, που επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο Τριφύλλι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (67′ Φουστέρ), Μαρκάνο (46′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μανωλάς, Χολέβας, Εντινγκά, Μανιάτης, Τσόρι Ντομίνγκες, Πέρες, Κάμπελ, Ολαϊτάν (λ.τ 35′ Βαλντέζ)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (94′ Μαρινάκης), Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Ατζαγκούν (87′ Καρέλης), Μπεργκ (77′ Πέτριτς)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News