Παναθηναϊκός: Κορμός και μεταγραφές...

Superleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης

Επί Τερίμ έχει δημιουργηθεί μία βάση δουλειάς που ο οργανισμός (λέει πως) έχει αποφασίσει να την εξελίξει.

Όταν υπάρχει κορμός σε μία ομάδα που γυμνάζεται σωστά, το κάθε στοιχείο που προστίθεται κάνει την διαφορά.

Κάτι που βλέπουμε για παράδειγμα να συμβαίνει με τον Μπακασέτα που έφερε την ηρεμία και την ποιότητα που χρειαζόταν στον χώρο του κέντρου ο σύλλογος.

Ο Ελληνας χαφ προσφέρει πραγματικά σωστή τοποθέτηση με καίριες αντιδράσεις, κάθετο παιχνίδι, ποιοτική δημιουργία από ένα χώρο που αν πάρεις την σωστή επιλογή, μπορείς να κάνει στην ανάπτυξη μεγάλα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός “φωνάζει” πως συνολικά θέλει έναν πιο αξιόπιστο φορ, που να μπορεί να τελειώνει με σιγουριά τις πολλές επιθέσεις που δημιουργεί σαν σύνολο και μεγαλύτερη αμυντική αξιοπιστία στην πίσω τετράδα.

Χρειάζεται επίσης εξτρέμ που να δίνει πλάτος, ταχύτητα, να περνά τον παίκτη του και να έχει καλή τελική επιλογή.

Το κέρδος από μία καλή δουλειά προπονητή, είναι πως ξέρεις ακριβώς πού πονάς και με ποιες ενισχύσεις θα γίνεις αμέσως καλύτερος.

Δεν χρειάζεσαι υπερβολές, αλλά να κρατήσεις τον κορμό που δημιουργήθηκε τα τελευταία έτη και να τον ενισχύσεις, με στοχευμένες επιλογές πάνω εκεί που υπάρχει το πρόβλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News