Παναθηναϊκός: Περιμένοντας το δίδυμο Μαξίμοβιτς-Αράο…

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας το δίδυμο Μαξίμοβιτς-Αράο…

Πολύ ωραία η προσπάθεια και το σουτ του Αράο στο τέλος του ματς με τον Άρη, η βολίδα που εξαπέλυσε θα μπορούσε να τον χρίσει για άλλη μια φορά φέτος σκόρερ, πλην όμως η μπάλα βρήκε τα πόδια του Κουέστα και στριφογύριζε πάνω στη γραμμή πριν την απομακρύνει ο παίκτης του Μάντζιου.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί φέτος να παίζει στόπερ μα έχει προσόντα να αποτελέσει κολόνα στο κέντρο.

Διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα το οποίο κάνει να ξεχωρίζει τον μεγάλο αμυντικό χαφ από τον απλά αξιόπιστο.

Μπορεί να κρατά την θέση του αμυντικά και να είναι ταυτόχρονα δημιουργικός, να συνδυάζει δηλαδή αναχαίτιση με απειλή.

Ο Αράο έχει προσωπικότητα κι εμπειρία μεγάλη, φαίνεται από το ότι ακόμα και ως στόπερ κάνει καλή σεζόν, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον έφερε για κεντρικό αμυντικό αλλά ως αντι-Πέρεθ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η συνύπαρξή του με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς του χρόνου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Προς το παρόν περιμένουμε την αντίδραση του κλαμπ στην Κρήτη όπου ο νοτιοαμερικάνος δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω συμπληρωμένων καρτών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News