Παναθηναϊκός: Ακόμη τρεις μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Τεράστιο πριμ Αλαφούζου για την πρόκριση

Όταν έχεις ξεκάθαρο πλάνο, είναι εύκολο να απορροφηθεί σε αυτό ένας καλός ποδοσφαιριστής και να μπορέσει να βγάλει τα προσόντα του άμεσα.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν η μεγάλη μεταγραφή του χειμώνα, από τα πρώτα του παιχνίδια άρχισε την απόσβεση.

Γκολ, δοκάρια, συνεργασίες, το παιδί στα 30 του χρόνια δείχνει έτοιμο να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Το σχέδιο για την αξιοποίησή του υπάρχει στο μυαλό του Τερίμ. Για να μπορέσεις μέσα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται, να συνδυάσεις ελκυστικό ποδόσφαιρο με επιτυχίες, χρειάζεσαι σε βάθος μιας ακόμη μεταγραφικής περιόδου τρεις καλούς ποδοσφαιριστές.

Έναν φορ που θα σκοράρει εύκολα, έναν εξτρέμ που επίσης θα απειλεί κι έναν παρτενέρ του Μάγκνουσον, αν υποθέσουμε ότι του χρόνου ο Ισλανδός θα είναι σε θέση να σε βοηθήσει.

Όταν θες να ενισχυθείς, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι ακριβώς λείπει και να έχεις την ασφάλεια πως αν κάνεις καλή επιλογή, υπάρχει ένα σχέδιο, που θα βοηθήσει ο ποδοσφαιριστής που θα πληρώσεις, να βγάλει την αξία του στο γήπεδο.

Ο μ.ο κλάσης έχει μεγαλώσει στο Κορωπί, παίκτες σαν τον Μπακασέτα δείχνουν τι αθλητές πρέπει να “χτυπήσεις” και στο μέλλον όπου απλά θες μερικές “πινελιές” για να σε πάνε πιο ψηλά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News