Παναθηναϊκός: Με την συνταγή του Τερίμ…

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Βλέπουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής δεν ξαμολάει την ομάδα μπροστά όπως τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα, αλλά είναι πιο προσεκτικός, ζητώντας κοντρόλ ρυθμό, δίχως να ρισκάρει να παίζει άμυνα με τα μπακ στη σέντρα.

Ο Τερίμ κατάλαβε ότι το υλικό του δεν είναι έτοιμο ακόμα να ρισκάρει τόσο, αφήνοντας στον αντίπαλο ευκαιρία με μια μεγάλη μπαλιά να φύγει στις πλάτες των μπακ του.

Περισσότερο του κόουτς αυτή την εποχή του ζητούν νίκες, αδιαφορώντας για τον τρόπο που αυτές που θα έρθουν (ακόμα και το μισό-μηδέν, με αντεπιθέσεις καθ΄ όλη την διάρκεια του ματς), αφού τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά και χρειάζεται πάση θυσία να σπάσει η “κατάρα”.

Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει να έχεις τον τρόπο σου για να είσαι ανταγωνιστικός. Αν τον έχεις κανένα είδος ποδοσφαίρου δεν είναι ντροπή.

Το άθλημα δεν είναι επίδειξη, αλλά μία μάχη και σε αυτή αν έχεις τρόπο να επικρατείς, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε κατηγορήσει για την μέθοδο σου, αν είναι σε νόμιμα και αθλητικά πλαίσια.

Κάθε ομάδα έχει δικό της τρόπο, αυτός του Τερίμ, είναι ελκυστικός, σε κάνει να γεμίζεις από ποδόσφαιρο, αλλά θα τον δούμε μάλλον του χρόνου μιας και φέτος η πίεση για αποτέλεσμα και μόνο είναι τεράστια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News