Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες στην Κρήτη

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρωινή του προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας του για το ματς με τον ΟΦΗ έχοντας τους γνωστούς απόντες.

Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες στην Κρήτη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνηση του σήμερα το πρωί ενόψει της προετοιμασίας που γίνεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (19:00) έχοντας τις γνωστές απουσίες του.

Συγκεκριμένα ο Τιν Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Χουάνκαρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκαναν για μία ακόμα φορά ατομικό με τους Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ν’ ακολουθούν επίσης το δικό τους πρόγραμμα, καθώς δεν υπολόγιζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά:

Σε δύο γκρουπ το πρόγραμμα.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Μία ομάδα παικτών έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και μία έκανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι, ατομικό έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News