Παναθηναϊκός: Ώρα απαντήσεων στην Κρήτη

Τερίμ: «Ο Μπρινιόλι έδωσε πολλά στην ομάδα - Αυτό θέλω να του πω...»

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Κρήτη, ώστε ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σ’ ένα ματς που καλείται να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Η Super League μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική της ευθεία, καθώς η κανονική διάρκεια τελειώνει αυτό το σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Κρήτη, για ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Το συγκεκριμένο ματς είναι ένα παιχνίδι απαντήσεων από τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν σε πρώτη φάση να κλείσουν όσο πιο θετικά γίνεται τη regular season του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα όμως Φατίχ Τερίμ και παίκτες θέλουν ν’ αποδείξουν σε όλους ότι το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν μια παρένθεση, αλλά η έναρξη μιας μόνιμης κανονικότητας στο σύλλογο, ο οποίος θα μπει στα playoffs με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό.

Γενικότερα το ματς στο Ηράκλειο είναι δύσκολο και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, όμως ο Παναθηναϊκός αν παρουσιαστεί σοβαρός κι αποφασισμένος, τότε θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, φτιάχνοντας παράλληλα και πλήρως την ψυχολογία του μετά τ’ άσχημα αποτελέσματα με Λαμία και Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News