Τσίλης: «Στον Παναθηναϊκό ασχολήθηκαν με το πέναλτι της ΑΕΚ και τον Τσιλούλη - Δεν υπάρχει κανένα χέρι του Πόνσε»

Τσίλης: «Αν όλα κριθούν στα ίσια η ΑΕΚ παραμένει φαβορί»

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσίλης μέσω της εφημερίδας «Η Ώρα των Σπορ» αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και στα όσα ανέφερε για την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσίλης μέσω της εφημερίδας «Η Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στο γεγονός ότι οι πράσινοι σχολίασαν το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ αλλά και για ό,τι έγινε με τον Τσιλούλη της Λαμίας.

Τέλος, ο ίδιος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στη φάση του Εζεκιέλ Πόνσε δεν υπάρχει κανένα χέρι, χαρακτηρίζοντας τη φάση ως καθαρή.

Αναλυτικά:

Στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα ασχολήθηκαν με το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ με την Κηφισιά και με τον Τσιλούλη. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά, το μόνο που έκαναν ήταν προπαγάνδα και νερό στον μύλο της τοξικότητας, διότι ουσία δεν υπήρχε. Το πέναλτι ήταν πέναλτι και ό,τι έγινε με τον Τσιλούλη ήταν καθ’ ολα νόμιμο και ποδοσφαιρικά απολύτως συνηθισμένο. Τώρα στον Ολυμπιακό ασχολούνται με το γκολ του Πόνσε που είναι δήθεν με το χέρι και που δεν ελέγχθηκε γιατί έκλεισε το VAR. Προφανώς ισχύει ότι και για τους άλλους. Προπαγάνδα και νερό στον μύλο της τοξικότητας.

Διότι αφενός για το πρόβλημα που όντως υπήρξε για λίγο με το VAR, ευθύνονται τα κεντρικά στο Μαρούσι και δεν έχει καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Αφετέρου και κυρίως μιλάμε για ένα γκολ που είναι πεντακάθαρο. Δεν υπάρχει κανένα χέρι. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και πως το έχουν σκεφτεί και ειδικά ενόψει Play Offs. Αλλά νομίζω πως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ούτε η προπαγάνδα, ούτε η τοξικότητα παίζουν μπάλα. Μπάλα παίζει ο Πόνσε. Που πλέον έχει δέκα γκολ, ενώ ο Γκαρσία έχει 11 και οι δυο μαζί 21. Μπάλα παίζει ο Λιούμπισιτς, που όχι μόνο έδειξε προχθές πως είναι παιχτάρα, αλλά έχει και τρομερή νοοτροπία νικητή. Όταν σκόραρε ο Πόνσε το 2-2, είναι αυτός που έτρεξε να πάρει την μπάλα για να γίνει γρήγορα η σέντρα και να ψάξει η ΑΕΚ το γκολ της νίκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News