Ασημακόπουλος: «Δεν αλλοιώνεται η βαθμολογία μετά το CAS»

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο Νίκος Ασημακόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» την απόφαση του CAS για το ντέρμπι αιωνίων που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά και τη βαθμολογία όπως διαμορφώνεται πλέον.

Ο Νίκος Ασημακόπουλος μέσω της εφημερίδας «Live Sport» στάθηκε στο γεγονός ότι η βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS δεν αλλοιώνεται και πλέον οι διαφορές των ομάδων θα λυθούν δίκαια μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Τζάμπα ο κόπος, τα ταξίδια και τα έξοδα τελικά! Η απόφαση του CAS δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Στην πραγματικότητα, δεν δικαίωσε τον Ολυμπιακό. Δικαίωση θα υπήρχε μόνο αν αποφασιζόταν η συνέχιση του αγώνα από το λεπτό της διακοπής, πράγμα που θα σήμαινε ότι θα υπήρχαν αμφιβολίες για το αν ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε πραγματικά ή έπαιξε θέατρο.  Έτσι, έληξε με τον πιο ανώδυνο τρόπο η συγκεκριμένη εκκρεμότητα, αφού Επι της ουσίας δεν έπεσε ούτε η απόφαση των Ελλήνων αθλητικών δικαστών που ασχολούνταν με την υπόθεση, έχοντας να αντιμετωπίσουν υπερβολικά τοξική ατμόσφαιρα που δεν αποκλείεται να επηρέαζε την κρίση τους. Δεν αλλοιώνεται φυσικά και η βαθμολογία, καθώς ο ένας κερδισμένος βαθμός του Ολυμπιακού δεν του δίνει κάποιο σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι και οι δύο είναι ευχαριστημένοι, επειδή μπορούν να λένε ότι… «νικήσαμε εμείς και χάσανε οι άλλοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News