Απόφαση CAS: Παρέλαβαν το σκεπτικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Απόφαση CAS: Παραμένει ο μηδενισμός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αλλά παίρνει πίσω τον έναν βαθμό!

Η απόφαση του CAS για τη διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι πλέον και επίσημη με τις δύο ομάδες από το απόγευμα της Πέμπτης να έχουν στα χέρια τους και το σκεπτικό.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) έγινε γνωστή η απόφαση του CAS για την τύχη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είχε διακοπεί με το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να αποφασίζει:

  1. Ο αγώνας δεν συνεχίζεται.
  2. Το ντέρμπι κατοχυρώνεται στον Παναθηναϊκό, που κρατάει τους τρεις βαθμούς.
  3. Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμο που του είχε αφαιρεθεί.

Λίγη ώρα αργότερα τόσο στις δύο ομάδες όσο και στην ΕΠΟ αλλά και στη Super League κοινοποιήθηκε η απόφαση του CAS με αριθμό 2023/Α/10168 και όλο το σκεπτικό της απόφασης στο οποίο στηρίχθηκε η τελική ετυμηγορία Court of Arbitration for Sport.

Ένα σκεπτικό το οποίο έχουν στα χέρια τους τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων και γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο βγήκε η σχετική απόφαση.

Μάλιστα η Super League από τη στιγμή που έγινε και αυτή αποδέκτης της απόφασης του CAS προχώρησε και αυτή στην αλλαγή της βαθμολογίας, πρόσθεσε έναν βαθμό που επιστράφηκε στον Ολυμπιακό και στην ιστοσελίδα της.

Και πλέον όποιος μπαίνει σε αυτή μπορεί να βλέπει πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πλέον 54 πόντους και είναι στην τέταρτη θέση με έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό που είναι στην τρίτη θέση με 55.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News