Το σχόλιο με... νόημα της Βουλγαράκη - Η απάντηση Ιωαννίδη (pic)

Το σχόλιο με... νόημα της Βουλγαράκη - Η απάντηση Ιωαννίδη (pic)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μία μέρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άρη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, η οποία είχε και μία έκπληξη στα σχόλιά της.

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Άρη έβαλε γκολ από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0 και καθαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Μετά απ’ αυτό το παιχνίδι και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής ο Έλληνας φορ ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram στην οποία πανηγυρίζει και ως λεζάντα γράφει: «28/02/2023 έχοντας δίπλα κι ένα περιστέρι».

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο επιθετικός του Τριφυλλιού θέλησε να τιμήσει και τη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη, καθώς σαν χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το μοιραίο δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα.

Από εκεί και πέρα η Ελένη Βουλγαράκη έκανε ένα… καυτό σχόλιο στη φωτογραφία με τον Φώτη Ιωαννίδη ν’ ανταποκρίνεται αμέσως και να απαντάει στην παρουσιάστρια, με την οποία διατηρεί σχέση.

Δείτε την εικόνα:

Το σχόλιο με... νόημα της Βουλγαράκη - Η απάντηση Ιωαννίδη (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News